петак, 2. октобар 2015.

Morning routine :)

               

           Hellooooo! Danas sam jako srecna, valjda zato sto je petak, mada ce pre biti jer sam konacno ali konacno dosla do knjige Divergentni, po kojoj je sniman istoimeni film i ne mogu docekati da pocnem da je citam! Kao sto ste po naslovu videli danas je morning routine post, jako volim ove postove i yt videe tako da se nadam da ce se i vama dopasti pa da pocnemo :)


1.Prva stvar koju uradim kad otvorim oci jeeee.......... pregledam drustvene mreze (priznajte svi to radimo), instagram na kom me mozete zapratiti a zovem se nevenanikitovic (znam da mi je ime jako kreativno haha), fejs koji mi je privatan i ponekad pogledam neki youtube video :)


2.Nega lica :)
Ja sam osoba koja je opsednuta negom lica i svim stvarcicama koje sluze za to mada nemam bas puno proizvoda koje koristim


Prva stvar je Balea sredstvo za ciscenje sa mirisom lotosa, savrsen je za svakodnevnu negu, miris mu je fascinantan i moram vam priznati da me u poslednje vreme privlaci sve sa mirisom lotosa (pogotovo onaj Dalia odstranjivac laka)


Druga stvar je micelarna voda bez koje prosto ne mogu, ovo malo cudo mi je potpuno oporavilo lice pre par meseci kada je od alergije na sunce potpuno poludelo, ovo je bocica uzorka jer mi je full size pakovanje kod sestre, koje ima 400ml i kosta oko 1000 din ali vredi svake pare.


Treca i poslednja stvar je krema za lice, trenutno ima ovu Balea sa mirisom maline, meni ovo mirise identicno kao puding od maline, ovo je univerzalna krema moze za sve a ja je koristim konkretno za lice jer nije previse masna, mada uvek menjam kreme za lice do sada nisam nasla ni jednu savrsenu koju bih mogla ceo zivot koristiti.



3. Nega kose-postala je neizostavni deo moje jutarnje rutine, a tu je i ovaj malisa koji mi je oporavio kosu za bukvalno mesec dana, to je sprej koji sluzi za svakodnevno koriscenje za veoma ostecenu i izlomljenu kosu.

4.Kafaaaaaa *_*
U poslednjih pet meseci ne mogu zamisliti svoje jutro bez kafe, bila to turska, instant, nes, jednostavno kafa u bilo kom obliku je moj veciti favorit.Trenutno ima kod sebe ovu neku instant koja je sasvim solidna, obavlja posao :)


5.Dorucak- obicno je to vikendom neki obilniji dorucak ili neki zdraviji jer cele nedelje ste primorani da jedete po picerijama, pekarama, kantinama i onda date oduska sebi nekom vockom ili nekom dobrom salatom, ovaj put je to banana i plazma.



6.Nega usana- iskreno nemam vreme kada se time bavim, usput kada mi padne pod ruku labelo ili neki balzam stavim ga jer su mi usne vecito suve. Trenutno koristim ovaj Balea Candy queen koji mirise na karamelu, na Nescaffe #takokaramela kafu, savrsenstvo (kao sto ste vec mogli da zakljucite veliki sam fan Balea proizvoda i uopste dm-a ali na zalost nemamo ga u Šapcu i ovim putem molim sve ljude dobre volje da otvore dm u Šapcu hahah, jer ja ne znam dokle cu ovako moci bez dm-a)



7.Slobodno vreme- ostatak slobodnog vremena ovaj vikend planiram da provedem citajuci Divergent knjigu, gledajuci PLL i na zalost vecinu vremena cu uciti jer sledeca nedelja je paklena u mom slucaju, najgori profesori pitaju, biologija, hemija, geografija, engleski, pozelite mi srecu!



To bi bilo to za ovaj post nadam se da vam se dopao ako jeste komentarisite i predlazite sta da pisem u sledecim postovima i OBAVEZNO se prijavite na yt kanal moje drugarice OVDE mnogo bi joj znacilo, hvala unapred!




                                                                                                  N.N.




4 коментара: